woensdag 20 mei 2009

Dryandra Wood Village 06 mei

Rustig zijn we opgestaan want vandaag geen haast. Alleen om 10.00 uur uitchecken en vanaf 10.00 uur kunnen we ook onze campervan ophalen.

Onze trots
Nadat we uitgecheckt zijn en de juiste bus hebben gevonden gaan we onderweg naar Apollo, het camperverhuurbedrijf. Het ligt even uit de stad. We komen daar aan en merken al snel dat dit nog wel even kan duren. We zijn niet de enigeen er zijn maar 2 mensen op het kleine bedrijfsterrein aanwezig. Na een halfuurtje zijn we dan eindelijk aan de beurt. Na het nodige papierwerk, een video en inspectie aan de campervan mogen we hem dan eindelijk meenemen.
Eerst terug naar het hostel om onze spullen te halen en uiteraard ook mijn nieuwe surfboard. Marriele is de wegwijs en ik rij. Vooral in Perth is het erg lastig doordat er veel 1-richtingsverkeer is, maar na een paar foute afslagen komen we toch op onze eindbestemming aan. Nadat onze spullen zijn ingeladen gaan we onderweg naar York.

De man met de vlag
Nadat we een tussenstop hebben gemaakt in Midland (redelijke grote stad in de buurt van Perth)waar we boodschappen en een kabeltje om onze mp3-spelers met de autoradio te verbinden, komen we rond 17.00 uur aan in York. Het caravanpark ligt even buiten het dorpje. We werden door de man van het caravanpark (die by the way vlaggen spaart, hij had er een stuk of 30 en ja, nederland stond erbij!) naar onze plek geleidt. Als avondeten, heerlijke worstjes van de barbecue met broodjes. Mjammie!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten