donderdag 20 augustus 2009

Overlander Roadhouse 17 mei


Aan kalbarri was weer een einde gekomen. Na het ontbijt hebben we het nodige ge-internet en zijn we richting Jake's Point gereden waar je kon surfen. Helaas was het vandaag geen goede surfdag. Weinig golven en het was erg rotsig bij Jake's Point. Het was dan ook snel klaar. Helaas pindakaas, volgende keer beter.



No man's land
Daarna zijn we doorgereden naar het noorden. Een niemandsland eigenlijk. Normaal gesproken kwamen we tussen de 50 km wel een klein gehuchtje tegen met minstens een paar huizen, maar hier echt niets. Totaal niets. De route van Kalbarri naar Shark Bay is alleen maar "outback".
We zijn onderweg maar 1 roadhouse (wegrestaurant) tegen gekomen, terwijl we toch zo'n 200 km hadden afgelegd. Onze overnachting vindt plaats bij een roadhouse. Het is onze enige
mogelijkheid in de wijde omgeving. Een roadhouse is eigenlijk een benzinestation waar je ook warm eten kan halen. We staan letterlijk achter het benzinestation en moeten er nog de volle ponde voor betalen ook. Ach, het levert in ieder geval nog een aantal leuke foto's op en een mooie ervaring.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten