vrijdag 26 juni 2009

Geraldton 13 mei

Rustig zijn we vertrokken. Nadat we uitgecheckt waren, onderweg naar Geraldton. Ook wel de hoofdstad van het midwesten genoemd.


Geraldton
Lunch werd dit keer in Port Denison gehouden. Ze hebben daar een uitkijkpunt wat over het dorpje en over de oceaan uitkijkt. Het is erg druk op het uitkijkpunt. Dus besluiten we maar bij het strand te lunchen. 20 meter van het uitkijkpunt. Ver, he!
Na de lunch zijn we toch even het uitkijkpunt opgelopen. Je hebt een prachtig uitzicht over het dorp. We rijden daarna door naar Geraldton. Een redelijke grote stad. Een stad, dat hebben we toch al een tijdje niet gezien. Het waren vooral kleine dorpjes waar we de afgelopen weken waren geweest. Eerst even langs het informatiecentrum. Er is hier in ieder geval genoeg te doen.

Bonk vlees
Nadat we de nodige boodschappen hadden gedaan, op naar Sunset Beach Caravan Park. De naam al, belooft veel goeds. Dit Caravanpark kregen we als tip en het was top. Een grote camping met vooral veel familie's. De echte aussies en weer een hele mooie zonsondergang, zoals hier te verwachten valt en daarna lekker barbecuen. Althans, we hadden een bonk vlees maar dit waren we vergeten. Het was dus nog een bonk bevroren vlees. Ik probeerde de grote lappen vlees op de barbecue (die door het caravanpark ter beschikking waren gesteld) te ontdooien. Ik probeerde ze nog te scheiden van elkaar door middel van een mes, maar helaas was dit haast onmogelijk. Er kwam een aussie bij ons kijken wat we aan het uitvogelen waren maar al snel bood ze aan dat we het wel even bij haar in de magnetron mocht en daar zeggen we natuurlijk geen "nee" tegen en even later konden we onze heerlijke steaks opeten.
Na het avondeten zijn we naar de enige bioscoop in de stad geweest. Leuk!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten